Live Live

De Scheepsjongens van Bontekoe 2019

Gepubliceerd: Woensdag 06 maart 2019 07:09

De Scheepsjongens van Bontekoe 2019

HOORN - Vanaf mei 2019 gaan de trossen los van een gloednieuwe voorstelling De Scheepsjongens van Bontekoe. Over de spannende reis naar Batavia met schipper Bontekoe naar het beroemde boek van Johan Fabricius. Drie spelers nemen het publiek mee op avontuur waarbij ​vriendschappen ontstaan, angsten worden overwonnen en keuzes gemaakt moeten worden. En Hajo, Padde en Flor laten zien dat je vooral je dromen niet moet opgeven.

Het decor is inventief en prikkelt de fantasie. En er is volop ruimte voor ontroering, ultieme blijdschap en de nodige humor. Het publiek wordt tijdens deze avontuurlijke reis naar volwassenheid begeleidt met muziek en live gezongen liedjes.

Première: zondag 12 mei in theater Het Pakhuis in Hoorn, aanvang 13 uur en tweede voorstelling aanvang 15 uur. Met Sander Huisman, Karlijn Vriend en Gerard Venverloo. Decor; Mark Slot, composities; Arnoud Landsdaal; fotografie Thomas Franke.


De familievoorstelling De Scheepsjongens van Bontekoe is geschikt voor kinderen vanaf zeven jaar en is zowel voor de theaters als voor scholen/bibliotheken beschikbaar vanaf mei 2019.

Voor meer informatie zie ook de website: www.scheepsjongensvanbontekoe.nl
U kunt ook mailen naar: Stichting MAZZA! p/a Gerard Venverloo, Hoorn e-mail gerard@scheepsjongensvanbontekoe.nl of via tel. 06-14483809

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066 of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services