Live Live

De tijd dringt voor opslagruimte StecWF en HalloweenfairWF

Gepubliceerd: Zondag 10 februari 2019 19:42

De tijd dringt voor opslagruimte StecWF en HalloweenfairWF

Enkhuizen – De non-profit organisatie SteckWF en HalloweenfairWF zijn met spoed op zoek naar onderkomen voor hun spullen. Momenteel staat het geheel nog opgeslagen in de kas van de “Gouwe Stek” die als onderkomen diende echter door sloop van de kas per eind februari komt dit onderkomen weg te vallen en dreigen de spullen buiten komen te staan.

Na een lange zoektocht van afgelopen maanden is er tot op heden echter nog geen nieuw onderkomen gevonden. De stichting roept nu iedereen op om naar mogelijkheden uit te kijken in de omgeving van Enkhuizen, Andijk, Bovenkarspel of Grootebroek. De ruimte waar naar gezocht wordt dient zo’n 70m2 tot 100m2 te bedragen en mag ook uit een gesplitste opslag van twee gedeeltes bestaan.

Het gaat om opslag van spellen en decoratiestukken. Stichting StecWF en HalloweenfairWF bestaan uit zo’n 100 vrijwilligers waarvan er 30 in een vast team zitten en is met haar activiteiten maatschappelijk en creatief bezig voor de inwoners van Enkhuizen en omgeving. De stichting organiseert activiteiten die ook toegankelijk zijn voor mensen met een laag budget waardoor het voor een boel mensen van belang is dat er op korte termijn een geschikt onderkomen wordt gevonden. 

Er wordt naar gestreefd om dit jaar voor de vijfde maal iets grandioos neer te zetten waarvan de eerste standhouders reeds staan ingeschreven. Met nog slechts drie weken te gaan voordat het oude onderkomen komt te vervallen neemt de nervositeit van de stichting toe.

Als er mensen zijn die StecWF uit de brand kunnen helpen neem dan contact op via https://stecwf.nl/contact/ of stuur een email naar Stecwf@gmail.com. Het delen van dit bericht op uw sociale media pagina’s wordt zeer op prijs gesteld.

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services