Live Live

De Valken - Woudia, een derby in Drechterland

Gepubliceerd: Maandag 10 december 2018 05:47

De Valken - Woudia, een derby in Drechterland

HEM- Een derby in Drechterland in de viere klasse C. De Valken worstelt al weken naar de juiste vorm en snakt overwinning. Vorige week een nipte nederlaag tegen HSV Sport en nu weer tegen Woudia 0-3.

In het begin zag het er niet uit dat De Valken zou verliezen in deze donkere dagen voor Kerstmis. Er waren regelmatig kansen voor het doel van de sluitpost van Woudia Rick Manshanden, die zich zelf uitriep als de man van the Matsch. Die eer kreeg ongetwijfeld Thomas Sijm, die 2 fraaie doelpunten maakte voor Woudia. 
 
Pech voor de Valken was het dat hun aanvoerder Roan Groot met een hamstringblessure het veld moest verlaten. Zijn invaller Christian Wognum kreeg even later de bal tegen de hand en omdat een speler van Woudia zo kon doorlopen naar het doel van De valken, kreeg Christian een Rode Kaart. De vrije schop schoot Thomas Sijm keurig buiten bereik van de doelverdediger Tom Besseling van De Valken 0-1. 
 
Met 10 man in begin van de tweede helft leek De Valken de organisatie goed op orde. Ook waren er kansen voor Tim Stammes en Good old Lennard Groot (41). Doch de doelverdediger van Woudia Rick Manshanden stond zijn mannetje. 
 
In de 80e minuut was het opnieuw raak en schoot opnieuw Thomas Sijm de 0-2 haar fijn binnen. In de allerlaatste seconde van de wedstrijd maakte Woudia voor de statistieken via Lars Kuiper 0-3. Sam Vroling was erg teleurgesteld en weet dat De valken zoekt naar de juiste vorm. 

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Na afloop van de wedstrijd sprak verslaggever Bert Putters met Woudia-speler Thomas Sijm


Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services