Live Live

De Valken ondermaats in inhaalwedstrijd

Gepubliceerd: Vrijdag 12 april 2019 16:05

De Valken ondermaats in inhaalwedstrijd

HEM - Door een vreselijk slappe start stonden De Valken gisteravond met lege handen tegen kampioenskandidaat KSV uit Heerhugowaard. De formatie van Martin Glim begon als een diesel waardoor de wedstrijd na 1 speelhelft al beslist werd, 1-3.

Erbarmelijk slecht kwamen De Valken aan de start. Weinig energie en power werd er in deze inhaalwedstrijd gestoken door de thuisploeg en dat was koren op de molen voor KSV die voor elke centimeter streed. Bart Velseboer opende met een fraaie treffer de score terwijl kort daarop Danny Konijn aantekende voor de 0-2. Martin Glim, oefenmeester van De Valken, stond zijn ploeg uit te foeteren en terecht want de start was dermate slap waardoor de Waardse formatie in een zetel geholpen werd. Havermans prikte de 0-3 binnen toen kort voor rust Tim Stammes de hatelijke nul wegpoetste, 1-3.

Na de pauze werd het spel van De Valken een stuk beter maar de opgelopen schade kon niet meer hersteld worden ondanks dat KSV in het tweede bedrijf bijzonder matig ging spelen. De bezoekers kwamen echter niet in gevaar ondanks enkele kansen waarbij onder andere een inzet van Stammes van de lijn werd gehaald. De Valken zal snel de rug moeten rechten want er komen nog enkele belangrijke wedstrijden aan in de strijd om lijfsbehoud terwijl KSV aanstaande zondag de kraker tegen koploper De Strandvogels speelt.

Foto's: Koen Roozendaal

Na afloop sprak Sport Actueel met de spelers Sam Vroling van De Valken en Bart Velseboer van KSV en Martin Glim, oefenmeester van De Valken.


Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services