Live Live

Dertiende editie “Tussen Kroegen en Kerken” festival

Gepubliceerd: Dinsdag 13 februari 2018 14:56

Dertiende editie “Tussen Kroegen en Kerken” festival

HOOGKARSPEL - De dertiende editie van het festival “Tussen Kroegen en Kerken “ in Hoogkarspel vindt weer plaats in café Bantam en de protestantse kerk op zondagmiddag 18 maart 2018. Reigersmart uit Hoogkarspel organiseert dit mooie festival, onder leiding van onze muzikale accordeonist, onze geweldige drummer en onze topgeluidsman. Alle enthousiaste koorleden hebben de kelen weer gesmeerd en hebben er erg veel zin in.

Het belooft een mooie middag te worden. Luisteren, meezingen, voetjes van de vloer: het kan allemaal in café Bantam en in de kerk. De organisatie heeft weer vier mooie koren uitgenodigd, namelijk:

  • Mannenkoor Stuurloos uit Wognum
  • Smartlappenkoor Leedvermaak uit Enkhuizen
  • Meezingkoor Het Woelige Nootje uit Ursem
  • Levensliederenkoor Reigersmart uit Hoogkarspel

U komt toch ook naar ons festival?! De entree is geheel gratis. Bantam is geopend vanaf 13.00 uur en het kerkje vanaf 13.45 uur.

Na afloop van het festival zal er in Bantam livemuziek zijn van sixtiesband “De Stoel”, om het festival op een feestelijke manier af te sluiten.

Op bijgaande foto ziet u Reigersmart tijdens één van de repetitieavonden, die overigens altijd super gezellig zijn! Zingen werkt immers ontspanend en maakt een mens vrolijk en blij…

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services