Live Live

Directeur Stadshavens Medemblik Wijnand Baerken stopt per 1 mei.

Gepubliceerd: Donderdag 07 februari 2019 05:45

Directeur Stadshavens Medemblik Wijnand Baerken stopt per 1 mei.

MEDEMBLIK - Wijnand Baerken, directeur/bestuurder van Stadshavens Medemblik BV verlaat onze organisatie per 1 mei van dit jaar. In april 2015 ging onder zijn bezielende leiding de nieuwe BV Stadshavens Medemblik van start. De afgelopen vier jaar heeft de BV zich ontwikkeld tot een zeer succesvolle én toonaangevende haven aan het IJsselmeer, waarin alle gestelde doelen ruimschoots zijn bereikt.

Ik ben trots op wat we samen hebben bereikt in die vier jaar. Ik kan met een gerust hart de sleutel van de haven overdragen en ik ga mij richten op een nieuwe uitdaging”

Wijnand Baerken blijft tot eind april in dienst van de Stadshavens. Ondertussen wordt gezocht naar een opvolger die de stadshavens nóg verder kan uitbouwen.  Mevrouw Ivonne Kirschbaum, lid van de Raad van Commissarissen, neemt per 1 mei tijdelijk de taken van Wijnand over.


De Raad van Commissarissen is Wijnand dankbaar voor al zijn inspanningen en de daardoor behaalde resultaten. De RvC heeft daarbij de samenwerking met de directeur/bestuurder als heel plezierig en constructief ervaren en daarvoor bedanken wij hem ten zeerste.

Alhoewel wij zijn vertrek betreuren wensen hij hem veel succes in zijn verdere carrière.

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services