Live Live

Domme fout kost FC Medemblik een punt

Gepubliceerd: Maandag 19 november 2018 09:28

Domme fout kost FC Medemblik een punt

MEDEMBLIK/DE KOOG – Het begon voortvarend voor FC Medemblik 1 tegen de Koog, al na enkele minuten viel bijna het eerste doelpunt aan FC Medemblik kant maar de keeper van De Koog wist samen met een speler van De Koog de bal te keren waarna er zich een spannende en enerverende wedstrijd ontplooide waar het publiek zichtbaar van genoot.

Door fel te storen wisten beide ploegen elkaar te dwingen tot snelle combinaties waarbij FC Medemblik vooral op het middenveld en de aanval sterker waren dan de spelers van het eiland Texel die lieten zien een sterk collectief te zijn.

Beide ploegen lieten duidelijk merken waarvoor ze gekomen waren, voor de volle drie punten, in de eerste helft liepen de combinaties aan beide kanten prima en wisten ze vaak de buitenspelers te bereiken om zo voor nog meer gevaar voor het doel te zorgen.

In de 36e minuut viel het eerste doelpunt aan kant van De Koog, na een slim hakballetje van 1 van De Koog-spelers wist Alex Daalder van De Koog waarna deze de 1 – 0 inschoot en dit tevens als ruststand liet opnoteren.

Na de rust ging FC Medemblik nog meer pressievoetbal spelen en na een kleine 10 minuten bleek dit zijn vruchten af te werpen, 1-1 al waren de speler van De Koog het er niet echt mee eens, die dachten dat het buitenspel was maar de jonge scheidsrechter liet zich niet van de wijs brengen en floot voor een doelpunt.
In de 78ste minuut ging het mis voor FC Medemblik, een speler van De Koog werd hard onderuit geschoffeld door een FC Medemblik speler en dus penalty voor De Koog die door de speler die net daarvoor nog onderuit werd gehaald ingeschoten, 2-1.

Medemblik ging er de laatste 15 minuten nog volgas tegenaan maar het mocht niet meer baten op 1 klein kansje om nog op gelijke hoogte te komen maar het mocht niet baten.. FC Medemblik verliest door een domme fout 1 punt en kon met lege handen terug naar Medemblik

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services