Live Live

Dorpsraad Spanbroek-Opmeer houdt haar jaarvergadering

Gepubliceerd: Woensdag 06 februari 2019 06:57

Dorpsraad Spanbroek-Opmeer houdt haar jaarvergadering

SPANBROEK - Op 28 maart aanstaande houdt de Dorpsraad Spanbroek-Opmeer weer haar jaarlijkse vergadering. Deze keer staat de vergadering in het teken van wonen voor 50-plussers in de toekomst. De dorpsraad heeft veel singalen ontvangen van ouderen die graag in een besloten hofje willen wonen waarbij Obdam regelmatig werd genoemd, maar ook in veel andere plaatsen is deze wens vaak gehoord.

Speciaal voor deze jaarvergadering heeft de dorpsraad een vertegenwoordiger van de landelijke stichting 't Knarrenhof uitgenodigd om een presentatie te geven over wonen in een 'Knarrenhof'. Op deze manier wil het bestuur kijken hoeveel animo voor deze manier van wonen is in de gemeente Opmeer. 

Als er veel animo is zal de dorpsraad in overleg gaan met het college en de gemeenteraad om zo te kijken hoe zij staan in deze plannen en bij een positieve reactie kan er dan worden gezocht naar een geschikte locatie voor een 'Knarrenhof'

Maar dit is niet het enige agendapunt, ook staat er een terugblik op de resultaten van de afgelopen jaren die de dorpsraad heeft geboekt zoals bijvoorbeeld het realiseren van een ijsbaan en de herinrichting van de weg in zanderven.  Na afloop is er kans om vragen te stellen tijdens de rondvraag.  

De jaarvergadering wordt gehouden in 't Kerkhuis aan de Spanbroekerweg in Spanbroek en begint om 19.15 uur. 

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services