Live Live

Drie dagen champagnewinkel in de Westerstraat

Gepubliceerd: Vrijdag 28 december 2018 18:19

Drie dagen champagnewinkel in de Westerstraat

Speciaal voor een knallende start van 2019 is Enkhuizen van zaterdag 29 t/m maandag 31 december een Plop-Up Champagne Store rijker. In het voormalige pand van Broodje Botman in de Westerstraat strijkt de kersverse onderneemster Eva Haring neer. Naast deskundig advies kunnen de verschillende mousserende wijnen hier ook geproefd worden om zeker te zijn van de juiste keuze.

Het idee voor een tijdelijke Champagnewinkel ligt in het verlengde met haar concept ‘Plop-Up Champagnebar’ waarmee Eva sinds 1 november op iedere locatie een feestelijk proostmoment kan verzorgen. De mobiele handkar zal ook deze dagen het decor vormen en is een unieke manier om te toosten op succes en geluk. Ervaring heeft Eva o.a. opgedaan als gastvrouw en sommelier bij restaurant De Smederij en Die Drie Haringen maar nu zet ze haar kennis en liefde voor wijn in om bij te dragen aan bijzondere proost momenten. Zelf toost Eva met oud en nieuw met een Crémant, een mousserende wijn uit de Elzas: “Dit is de laatste fles die wij nog thuis hebben liggen van onze vakantie op het erf van een wijnboer. We hebben het productieproces op de voet kunnen volgen en daar is de passie voor bubbels ontstaan, extra bijzonder dus”.

De Plop-Up Champagne Store aan de Westerstraat 35 te Enkhuizen is op 29 december geopend van 10.00-16.00 en op 30 en 31 december van 12.00-16.00. Meer informatie is te vinden op www.plop-up.nl.

Foto's: Aangeleverd

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services