Live Live

Druk bezochte Halloweenfair Hem

Gepubliceerd: Dinsdag 16 oktober 2018 02:42

Druk bezochte Halloweenfair Hem

HEM - Zowel zaterdag als zondag was het prachtig weer om te griezelen op de Halloween fair in Hem. Zowel jong als oud kon genieten van alle attracties en de vele kramen met eten en koopwaar.

Ook de oude machines waren in trek. Er stond een Porsche auto, maar ook een Porsche Tractor. Ook de oude generator uit 1948 had bekijks een stukje jeugd sentiment voor Electro Monteurs in opleiding uit die tijd.

Het spookhuis, dit jaar niet in de Hemschool, maar langs de oude Melkfabriek en Schoorsteenpijp van De Volharding trok veel Publiek. Spook Arjan P. had het er erg druk mee.

Kleine smet op de feestvreugde was de val van de trap door Francis Sijs een van de organisatoren van deze fair op vrijdagavond. Maar gelukkig is ze er met enkele blauwe plekken goed uit gekomen.

Het was voor velen ook gezien en gezien worden. Want soms brengt het mensen weer bij elkaar. Die elkaar al jaren niet hebben gezien of hebben gesproken.

Er was aan alles gedacht, Ballen gooien op 3 spookjes, Pompoenen uithollen en skeletten vissen en spook tatoeages zetten door de spookmeisjes Anouk en Romy.

De familie Sijs en alle vrijwilligers kunnen terugkijken op een geweldige Halloweenfair en fantastisch nazomer weer.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services