Live Live

Drukke verwenmiddag bij de Zonnebloem Enkhuizen

Gepubliceerd: Maandag 03 december 2018 08:51

Drukke verwenmiddag bij de Zonnebloem Enkhuizen

ENKHUIZEN - Zaterdagmiddag 1 december waren 95 gasten van vereniging de Zonnebloem, afdeling Enkhuizen, de gelukkigen voor een verwenmiddag. Op deze eerste dag van dé feestmaand konden zij aanschuiven voor een verrassingsdiner en genieten van vocale klanken uit Volendam.

Rond twaalf uur meldden zich de eerste gasten bij de ‘de Bonte Veer’. Op dat moment was een klein leger chauffeurs bezig de anderen van huis op te halen. Het diner bestond uit een wirwar van gangen zoals mosterdsoep, zalmsnippers, biefstuk, ratatouille en nog veel meer, kleine porties, maar een streling voor de papillen. Langzaam werden de aanwezigen ingepakt. Het toetje was amper achter de kiezen toen het Volendamse duo ‘the Dutch Vocals’ met het optreden begon. Anja Oudejans en Peter Jonk hebben een zeer gevarieerd repertoire, van ‘meezingers’ tot klassiek, van musical tot operette. 

Na de pauze werd opgetreden in Dickens stijl. Ondertussen werd er koffie met speculaas (van bakkerij Rood) geserveerd door de medewerkers van ‘de Bonte Veer’ en de vrijwilligers van de Zonnebloem. Na de koffie als vanouds een borrel. Het verwennen was daarna nog niet afgelopen want er meldde zich ook nog een Zwarte Piet met een jutezak vol letters, uitpakken dus. Uitpakken, dat was dan ook de bedoeling van deze verwen/verrassingsmiddag. 

Zeer geslaagd met dank aan de organisatie, medewerkers en… Sinterklaas!

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services