Live Live

Eerste opzet HSP café in Enkhuizen boven verwachting super groot succes

Gepubliceerd: Maandag 25 maart 2019 21:22

Eerste opzet HSP café in Enkhuizen boven verwachting super groot succes

ENKHUIZEN – Afgelopen week was de start van het HSP café in Enkhuizen onder leiding van en initiatiefneemster Jet Rood. Boven verwachting was de belangstelling zo groot dat de deuren moesten sluiten omdat het vol zat.

Hieruit blijkt wel dat de behoefte aan het delen van informatie van HSP mensen groot is. De eerste introductie-avond werd gehouden in de Huiskamer van Enkhuizen, maar met ruim 30 bezoekers op deze avond zat het aardig vol.

De bezoekers die langs kwamen waren van alle leeftijden en vanuit verschillende locaties uit de regio. De bezoekers vonden vooral herkenning met hun lotgenoten en voor velen van hen vielen de ontbrekende puzzelstukjes op hun plaats laat initiatiefneemster Jet Rood weten. Ook zouden veel van de gegadigden het ook plezierig vinden als er een soortgelijk initiatief in hun eigen regio zou kunnen worden gehouden. Gezien de hoge opkomst hoopt Jet Rood op een vervolg in de toekomst.

Hoe één en ander gevolg zal krijgen moet blijken maar vooralsnog staat het volgend HSP café in Enkhuizen gepland op 18 april om 19:30 en zijn de eerste aanmeldingen ondertussen al binnen.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services