Live Live

Enkhuizer toneelvereniging Plan Zuid zet “Hotel op stelten”…

Gepubliceerd: Dinsdag 22 januari 2019 14:03

Enkhuizer toneelvereniging Plan Zuid zet “Hotel op stelten”…

ENKHUIZEN - Toneelvereniging Plan Zuid, waar enkel leden van de buurtvereniging in mee spelen, is een enthousiaste club spelers welke dit jaar voor de 32e keer voor u optreedt. Echter spelen zij niet alleen voor buurtgenoten maar komen bezoekers vanuit de wijde omgeving voor een avondje ontspanning. De toneelvereniging staat erom bekend hun bezoekers te verwennen met een avondje waarbij veelvuldig gelachen kan worden.

Zaterdag 2 februari is het weer zover, dan betreedt toneelvereniging Plan Zuid voor de 32e keer het toneel van de Nieuwe Doelen te Enkhuizen met een hilarisch toneelstuk. Dit jaar wordt er een klucht gespeeld van Anthony Mariott en Bob Grant; "Hotel op stelten", een klucht in twee bedrijven. Kaarten à €10,- (inclusief garderobe en pauze drankje ) zijn te koop bij Johan Franx, Lange Tuinstraat 41, Bep v.d. Bosch, Lange Tuinstraat 50, bij de spelers of aan de zaal. De zaal gaat open om 19.30 uur en aanvang van het toneelstuk is 20.00 uur.

Na afloop is er een After Party. De muzikale omlijsting van de After Party is dit jaar wederom in handen van DJ Jesper Kruis, een bekende in West Friesland.

Wij hopen u zaterdag 2 februari te mogen begroeten in de Nieuwe Doelen!

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services