Live Live

Examenleerlingen Clusius Grootebroek in galakledij naar examenfeest

Gepubliceerd: Donderdag 31 mei 2018 09:04

Examenleerlingen Clusius Grootebroek in galakledij naar examenfeest

GROOTEBROEK - De examenleerlingen van de vmbo-school Clusius College in Grootebroek maakten vorige week maandag hun laatste examen en dat werd diezelfde avond gevierd met een gala in café De Paus. Geheel in stijl reden ze achter elkaar aan richting het café in Lutjebroek.

In colonne werden de 62 leerlingen vanaf de Kloet richting De Paus gereden. Alleen een jongen op een crossmotor rijdt zichzelf richting het café. De bonte stoet, van onder meer motoren, vrachtwagens, mooie oldtimers en prijzige snelle wagens, rijdt tot aan de deur van het feestcafé. Daar stond een grote groep docenten, familieleden en belangstellenden de examenkandidaten op te wachten. Nog even op de foto met de auto en dan snel naar binnen voor het feestje.

Voor de tieners is het nu nog even afwachten of ze hun vmbo-diploma (kader, beroeps en GL/TL) haalden. De uitslag wordt 13 juni bekendgemaakt. Maar met het hoge slagingspercentage dat het Cluisus College elk jaar heeft, hoeven ze zich daar geen zorgen over te maken.

Foto: Sanne van Alderwegen

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services