Live Live

FC Marlène finalist en strijd tegen Hovocubo voor landstitel.

Gepubliceerd: Zondag 05 mei 2019 08:26

FC Marlène finalist en strijd tegen Hovocubo voor landstitel.

EINDHOVEN - Het Heerhugowaardse FC Marlène heeft zich verzekerd van de finale voor het landskampioenschap zaalvoetbal. In en tegen Eindhoven won de ploeg van coach Anand Jagdewsing overtuigend, 2-4, en zal in een Best Of Three de degens kruisen met streekgenoot Hovocubo uit Hoorn welke zich vrijdagavond al verzekerde van de eindstrijd

In een bij vlagen traag ogende eerste speelhelft waren er wel wat kansen maar die waren op een hand te tellen. Het duurde dan ook vrij lang voordat de score geopend werd en wel door Mo Attaibi. Vlak voor de pauze was het diezelfde Mohammed Attaibi die met een briljante pass door het midden Nabil Akaazoun in staat stelde om de 0-2 ruststand aan te tekenen.

Na de pauze werd het spel van FC Eindhoven helemaal nerveus toen Stefan Dol de 0-3 liet noteren. De Brabanders poetste middels Raphinha de hatelijke nul weg maar toen vijf minuten voor het eindsignaal Akaazoun namens de Waardse formatie scoorde probeerde FC Eindhoven nog wat te forceren met een vijfde veldspeler. Verder dan 2-4 kwam de thuisploeg niet waardoor FC Marlène in een Best Of Three de finale speelt tegen het Hoornse Hovocubo.

Aanstaande vrijdag is de eerste wedstrijd tussen FC Marlène en Hovocubo in deze Best Of Three welke gespeeld word in sporthal De Waardergolf in Heerhugowaard.

 

Foto's: Ferry Hoks

De hele wedstrijd nog eens terugkijken?
Na afloop tekende onze verslaggever allereerst de reactie op van Mo Attaibi van FC Marl�ne. Vervolgens een ontgoochelde coach van FC Eindhoven, Jan Vogels en tot slot de Hoornse coach Anand Jagdewsing van FC Marl�ne.Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services