Live Live

FC Medemblik 1 blijft winnen

Gepubliceerd: Zondag 15 april 2018 22:19

FC Medemblik 1 blijft winnen

MEDEMBLIK – In een éénzijdig duel heeft FC Medemblik een eenvoudige overwinning behaald op het één plaats lager staande RKEDO 1. In medemblik werd het na een 1-0 ruststand maar liefst 4-0 voor de zwart-witten.

FC Medemblik heeft de opwaartse lijn doorgezet en met de overwinning op RKEDO een grote stap gezet naar een langer verblijf in de 4e klasse. De Medemblikkers zijn nu gestegen naar de 8e plaats en met nog slechts vier wedstrijden te gaan lijkt het haast niet meer fout te kunnen gaan. Het ‘gat’ met Sporting Andijk 1, dat op de cruciale 11e plek staat, is nu maar liefst 8 punten..

FC Medemblik 1 kwam na 20 minuten op voorsprong. Jordi Klompe lobde de bal over de RKEDO-doelman (1-0). In de tweede helft bekroonde Shem Boersma zijn uitstekende spel met een geweldig doelpunt. Vanaf 25 meter joeg hij de bal in het doel (2-0). Daarmee was alle weerstand van RKEDO definitief gebroken en via Tom Tijsseling (na een prachtige voorbereidende actie van Shem Boersma) en Joey Civskovski (intikker na actie Robert Zwaan) was de 4-0 een feit.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services