Live Live

FC Medemblik VR1 met 3 punten terug uit Boskoop

Gepubliceerd: Zondag 15 april 2018 22:17

FC Medemblik VR1 met 3 punten terug uit Boskoop

BOSKOOP – Het is de vrouwen van FC Medemblik eindelijk gelukt een uitwedstrijd winnend af te sluiten. In Boskoop werd Floreant VR1, concurrent in de strijd tegen degradatie, met 1-3 verslagen.De belangen van deze wedstrijd waren groot. Bij verlies zou FC Medemblik VR1 echt in de problemen komen. Maar dat gebeurde dus niet.

Aanvankelijk zag het er nog somber uit voor het team van coach Evert Woudenberg toen een scheidsrechtersbal in één keer achter FC Medemblik-keepster Zilan Yildiz geschoten werd (1-0). Er werd echter snel orde op zaken gesteld. Femke Hoogendijk scoorde vanaf de aftrap de gelijkmaker (1-1) en nog voor rust bracht Ardine Tijsseling de stand op 1-2.

In de tweede helft was FC Medemblik de bovenliggende partij. Eva Woudenberg scoorde de 1-3 en Floreant VR1 kon daar nagenoeg niets tegenover stellen. Al met al een meer dan verdiende overwinning.

Door deze overwinning is FC Medemblik VR1 weer gestegen naar de ‘veilige’ 9e plaats en gelet op het feit dat er van de resterende zes wedstrijden maar liefst vier in Medemblik worden gespeeld, lijkt er nog van alles mogelijk.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services