Live Live

Fleddy Melculy + X Raiders en Ruben Hein in Manifesto Hoorn

Gepubliceerd: Woensdag 19 september 2018 10:09

Fleddy Melculy + X Raiders en Ruben Hein in Manifesto Hoorn

HOORN - Fleddy Melculy staat op het punt de wereld te veroveren hun cross-over van snoeiharde metal, hardcore en Vlaamse teksten. Ze heetten Rectum Raiders en vanaf nu X Raiders!

Vijf mannen die anno 2017 de ware betekenis van rock ’n roll nogmaals blootleggen: een vuige mix van alles wat hard, snel en zwaar is, met een keiharde trap onder de gordel. De band laat zich inspireren door niet mis te verstane rockgoden als Judas Priest, Turbonegro en vaderlandse helden zoals Peter Pan Speedrock. Dj van dienst John Buis.

Vrijdag 28 september 2018
Waar: Manifesto, Hoorn
Tijd: 21:00-2:00 uur
Entree: € 15 (v.v.k.)/ € 16,50 deur
Verdere info via www.manifesto-hoorn.nl

Groundwork Rising, het nieuwe album van Ruben Hein, is in alle opzichten een stap vooruit naar het begin. Naar het gevoel van ontdekken en terug naar waar het bij de muziek van Ruben Hein eigenlijk om draait: de stem en de piano.

De winnaar van Wie is de Mol 2018 speelde mee op het album ‘Hard Believer’ van de Engelse band Fink en ging hij met diezelfde groep op tour door Europa. Zo was hij ook te zien met Hans Teeuwen, Oleta Adams, Metropole Orchesta, Waylon, New Cool Collective, Pete Philly & Perquisite Trijntje Oosterhuis, Do, Linda de Mol, Leo Blokhuis, Ricky Koole, Wouter Hamel, Kris Berry, Edsilia Rombley, en vele anderen. 

Uit iedere samenwerking haalt hij inspiratie voor zijn eigen muziek. Het leidde hem naar verschillende awards, veelgeprezen albums en uitverkochte shows. Maar ook voelde hij dat de tijd was gekomen om een nieuwe stap te zetten in zijn veelzijdige carrière. 

Ruben Hein: “Ik leerde weer naar de muziek luisteren zoals ik als kind deed. Het raakt me of niet. Alle vooroordelen die ik over mijn muziek had moest ik laten varen. Vandaar ook de titel Groundwork Rising: de grondslag voert de boventoon.”

Support Julian du Perron + dj Berry van Diepen.

Zaterdag 29 september 2018
Waar: Manifesto, Hoorn
Tijd: 20:00-1:00 uur
Entree: € 18 (v.v.k.)/ € 20 deur
Verdere info via www.manifesto-hoorn.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services