Live Live

Geef eenzame ouderen een glimlach kado

Gepubliceerd: Zondag 18 november 2018 16:20

Geef eenzame ouderen een glimlach kado

ENKHUIZEN – In Nederland wonen meer dan 1 miljoen eenzame ouderen, hun kinderen wonen ver weg en ze hebben geen vrienden of familie. Zonder rollator komen ze niet ver meer en ze voelen zich bijna de hele dag eenzaam en verlaten.

Een groot deel van deze eenzame ouderen woont in wooncentra en verzorgingstehuizen maar zien hun kinderen nooit of amper. Omdat er wat extra aandacht nodig is voor deze ouderen die in een beperkt of sociaal isolement leven start Meetcharity de kerstkaarten aktie.

Tijdens de kerstkaarten aktie zullen de bewoners van de wooncentra een persoonlijk kerstkaartje overhandigd krijgen, zo ook in Enkhuizen en directe omgeving. Het motto van Meetcharity is “door elkaar, met elkaar en voor elkaar”. De bedoeling is om deze ouderen een beetje vreugde en plezier te brengen rond de feestdagen en het zo wat minder eenzaam voor ze te maken.

U kunt Meetcharity hiermee helpen door één of meerdere kerstkaarten te sturen met een persoonlijke boodschap of wens, deze kaarten zullen dan persoonlijk door Meetcharity aan de mensen overhandigd worden. Laat u hart spreken en doe eens mee, voor u een kleine moeite en voor een eenzame oudere een groot plezier.

U kunt u kerstkaart sturen naar onderstaand adres:
Meetcharity
t.a.v. Kerstkaarten actie
Derk Wiggersstraat 30
6717 JV Ede

Foto: Wim Langbroek

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services