Live Live

Geen centje last voor Hovocubo

Gepubliceerd: Zaterdag 09 maart 2019 11:30

Geen centje last voor Hovocubo

EGMOND AAN ZEE - Regerend landskampioen Hovocubo is op een haar na verzekert van het toetje van het seizoen namelijk de play offs. In Egmond aan Zee won de ploeg van Sander van Dijk eenvoudig van degradatiekandidaat White Stones, 0-5.

De hele wedstrijd nog eens kijken? Tekst loopt door onder de video
  

Na de bekeruitschakeling van vorige week zijn alle pijlen nu gezet op de competitie en eventuele prolongatie van de landstitel in de play offs. Er dienen dan nog wel een paar puntjes behaald te worden. In Egmond aan Zee lieten de Hoornaren er geen gras over groeien en namen direct het initiatief. Hovocubo moest het echter doen zonder de geschorste Karim Mossaoui en Zakaria Amrani en de geblesseerde Amir Molkarai maar was toch de bovenliggende partij. Het vertaalde zich in een 0-3 voorsprong bij de rust waarbij Muhktar Suleiman tweemaal scoorde en Faisel Mellah eenmaal.

Ook na de pauze was er geen centje last voor Hovocubo ondanks het bij vlagen harde spel van de White Stones. Het is dat de Egmondse doelman uitgroeide tot Man of the Match ander hadden de Hoornaren een monsterscore behaald. Het bleef bij een 0-5 winst waarbij in de slotfase nog het nodige aan gele en rode kaarten vielen wegens een opstootje toen Yoshua St. Juste hardhandig de lijnen werd uitgewerkt.

Aankomende vrijdagavond speelt Hovocubo uit tegen koploper FC Eindhoven. Deze wedstrijd zal door Sport Actueel live worden uitgezonden op het YouTube kanaal van verslaggever Leo Giovannangelo en via WEEFF.nl

Foto: Koen Roozendaal 

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066 of mail de redactie op redactie@weeff.nlNa afloop sprak Sport Actueel allereerst met Handrit Hoxhaj, speler van Hovocubo, vervolgens zijn ploeggenoot Muhktar Suleiman die 3 van de 5 doelpunten voor zijn rekening nam en tot slot Sander van Dijk, oefenmeester van Hovocubo.Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services