Live Live

Gemeente Enkhuizen start met luisteren naar wensen inwoners.

Gepubliceerd: Donderdag 03 januari 2019 14:09

Gemeente Enkhuizen start met luisteren naar wensen inwoners.

Gemeente Enkhuizen krijgt graag meer inzicht in de wensen van de bewoners en wil graag weten wat er leeft onder de bevolking. Om dit te realiseren wordt er gestart met een (online) burgerpanel, zo kan de gemeente er beter achter komen wat de inwoners bezighoudt en de verwachting is dat dit de dienstverlening ten goede zal komen.

Denk mee!
De gemeente is erg benieuwd naar uw mening omtrent een aantal zaken. Het maakt hierbij niet uit of u veel of weinig met de gemeente te maken heeft. Ook als er dingen zijn die u opvallen heeft de gemeente graag dat u zich aanmeld voor het burgerpanel.

Wat zijn de taken/verwachtingen van een panellid?
U wordt lid van een vast panel, alle panelleden ontvangen een aantal maal per jaar een uitnodiging via email om een vragenlijst in te vullen. Dit kan over van alles gaan, bijvoorbeeld wat uw vind van de dienstverlening en communicatie van de gemeente of wat uw mening is over toekomstplannen en inrichting van speeltuinen en wijken. U zult op als eerste op de hoogte zijn van plannen van gemeenten en kunt hierin actief meedenken en bijsturen.

Hoeveel tijd kost het?
Lid zijn van het panel kost u weinig tijd. U kunt zelf bepalen wanneer uw de aangeboden vragenlijst invult en uiteraard worden al uw inzendingen vertrouwelijk behandeld. Na afloop van elk onderzoek wordt u geïnformeerd over de uitkomsten van het onderzoek waar u aan heeft meegedaan.

Aanmelden
Op de website van de gemeente staat een aanmeldingsformulier waarmee u zich kunt inschrijven en hiermee uw interesse en weetjes voor en van de gemeente te vergroten.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services