Live Live

Gemeente Medemblik blundert bij aanleg bushalte

Gepubliceerd: Woensdag 16 januari 2019 11:23

Gemeente Medemblik blundert bij aanleg bushalte

MEDEMBLIK – Melissa Swagerman keek raar op toen zij thuis kwam van het werk en zag dat de hele stoep voor haar huis was open gebroken en er blijkbaar zonder overleg met de buurt een bushalte werd geplaatst.

Melissa vertelt aan Nieuwspartkner Medemblik Actueel dat het vreemd is dat dit zonder overleg is gedaan en na een ochtendje bellen naar o.a. de gemeente, provincie, politie en Veilig Verkeer Nederland was zij nog niets wijzer geworden waarop onze verslaggever de gemeente om opheldering heeft gevraagd.

Deze melden eerst aan Medemblik Actueel dat dit geen besluit van de gemeente Medemblik is maar van de Provincie Noord-Holland omdat die verantwoordelijk zijn voor het openbaar vervoer, later kwam de gemeente daarop terug toen na intern onderzoek bleek dat dit wel degelijk iets van de gemeente Medemblik bleek te zijn.

Woordvoerster Yolanda van Helmond van de gemeente Medemblik zegt in een reactie tegen Medemblik Actueel dat er duidelijk iets fouts is gegaan bij de gemeente Medemblik. ,,Dit is natuurlijk niet een gebruikelijke werkwijze. We hebben contact gezocht met deze inwoners en de bushalte wordt weer weggehaald waarna wij eerst met de buurt gaan praten over wat de beste plek is voor de bushalte.

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services