Live Live

George van Houts en Sjaak Bral naar Theaterkerk Wadway

Gepubliceerd: Dinsdag 30 oktober 2018 14:29

George van Houts en Sjaak Bral naar Theaterkerk Wadway

WADWAY - Op vrijdag 9 november komt George van Houts met zijn voorstelling Kom PloTT naar theaterkerk Wadway. Een theatercollege over de ‘moeder’ van al veranderingen en opgelopen spanningen: 9/11 Amerika. Op zaterdag 10 november presenteert cabaretier Sjaak Bral zijn nieuwjaarconference Vaarwel 2018.

De wereld is in rep, maar wie neemt het roer?


Na het avontuur van 75 theatercolleges van Kom Plot, met zo’n 10.000 verbijsterde collegegangers, vraagt dit initiatief om een vervolg. Met als ironisch extra: een aantal complotten uit de jongste geschiedenis die achteraf wel degelijk waarheid zijn gebleken… Wederom een theatercollege waarbij je kin op je borst zakt van verbazing over de krochten en kronkelingen van de menselijke geest. Let op: I.v.m. de lengte van de voorstelling, aanvang 19.30 uur.

Sjaak Bral is de enige cabaretier die al eenentwintig jaar in z’n eentje een oudejaarsconference naar de theaters brengt. Non-stop. Altijd actueel. Vlammend en vertederend. Met bravoure en humor. Ook het jaar 2018 wordt vakkundig gefileerd en, overgoten met de gulle lach, opgediend. Meer info www.theaterkerkwadway.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services