Live Live

Gezamelijke actie gemeente Medemblik en gemeenteraad voor Serious Request

Gepubliceerd: Vrijdag 30 november 2018 05:29

Gezamelijke actie gemeente Medemblik en gemeenteraad voor Serious Request

MEDEMBLIK - Serious Request komt dit jaar naar gemeente Medemblik. Ze zamelen dit jaar geld in en vragen aandacht voor drie thema’s: reanimatie in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld en noodhulp bij oorlog en conflicten. In de week voor kerst (18-24 december) is er geen glazen huis meer, maar lopen drie teams met twee 3FM-dj’s vanaf drie verschillende locaties in het land van actie naar actie. Ze gaan lopend door Nederland om op kerstavond aan te komen bij TivoliVredenburg in Utrecht, het hoofdkwartier van de actie.

Vrijdag 21 december van 3:00 - 9:00 lopen 3FM dj's Sander Hoogendoorn en Eva Koreman (Eva heeft haar roots in Abbekerk) van Wieringerwerf langs o.a. Medemblik, Opperdoes, Twisk, om te eindigen in Wognum rond 9.00, om 21:00 lopen ze verder vanuit Wognum naar Hoorn. De gemeente organiseert daarom op vrijdag 21 december van 08:00-20:00. een reanimatiecursusmarathon in het gemeentehuis. Inwoners, medewerkers van de gemeente en andere geïnteresseerden kunnen zich deze dag inschrijven voor een reanimatiecursus in ruil voor een donatie aan Serious Request.

De Dj’s zullen in de 12 uur tussen hun wandeltochten in uitrusten en slapen in het gemeentehuis. Ondertussen haalt de gemeente Medemblik en de gemeenteraad van Medemblik met bovengenoemde actie geld op voor het Rode kruis.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services