Live Live

Goede doelen dag RSG levert ruim 15.000 euro op

Gepubliceerd: Vrijdag 21 december 2018 14:00

Goede doelen dag RSG levert ruim 15.000 euro op

ENKHUIZEN – Een gezellige drukte in het gebouw van RSG Enkhuizen. Overal kraampjes waar spulletjes te koop werden aangeboden, een loterij en de bekendmaking van de winnaar van “het geluid van 2018”. Dit alles om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting Opkikker.

De RSG heeft met alle leerlingen en medewerkers hun best gedaan om een zo hoog mogelijk bedrag op te halen voor Stichting Opkikker. Er was een uitgebreide koffiehoek, activiteiten voor jong en oud, rommelmarkt, lekkere hapjes enz. Alles werd uit de kast gehaald om het project tot een succes te maken.

Even na enen werd het “tot nu toe opgehaalde bedrag” bekend gemaakt door de directeur van Stichting Opkikker. Exact om 13:08 stond de teller op €12.220,20. De cheque werd overhandigd door Yaron Verhoek, de eigen ambassadeur van Stichting Opkikker die de RSG als leerling op de school heeft zitten. Na de tussenstand bleef de teller nog rustig doorlopen tot het einde van de dag waardoor het totale bedrag is uitgekomen op €15.500 euro.

De aftrap van de Goede doelen dag was echter al vanmorgen vroeg rond negen uur, toen meer dan 100 leerlingen en docenten een gesponsorde duik in het IJsselmeer namen. 

Foto’s: Wim Langbroek

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services