Live Live

Grasshoppers maakt het de profs van Volendam niet echt moeilijk

Gepubliceerd: Zondag 15 juli 2018 09:30

Grasshoppers maakt het de profs van Volendam niet echt moeilijk

HOOGWOUD - FC Volendam heeft de derde oefenwedstrijd van het seizoen winnend afgesloten. In Hoogwoud kreeg Volendam veel kansen, maar het scorebord bleef op 3-0 steken tegen de amateurs van Grasshoppers.

Het elftal van Misha Salden speelde met Anthony Berenstein op de nummer 10-positie. Samen met Gerry Vlak en Kevin Visser vormde hij het middenveld. Vlak was in de eerste helft tweemaal trefzeker voor de Volendammers. Door goals in de 14de en 38ste minuut zorgde hij ervoor dat Volendam met 2-0 de rust in ging, schrijft NH Sport

Wisselen
Joey Veerman en Marco Tol, die licht geblesseerd op de tribune zaten, zagen dat hun ploeg in de tweede helft de boel helemaal omgooide. Zoals verwacht, stonden er na rust zes nieuwe spelers in het veld. In de zestigste minuut gingen de laatste basisspelers naar de kant. Derry John Murkin was één van de spelers die invielen. Het talent dat overgehelemd van de A1 tekende tien minuten voor tijd voor de 3-0.

Echt gevaarlijk
Vlak voor het eindsignaal was Grasshoppers ook nog dichtbij een eretreffer. Malvin Robert kopte de voorzet van Luka Vogel goed in, maar zag zijn inzet via de vingertoppen van doelman Barry Lauwers uiteetspatten op de lat.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services