Live Live

Grasshoppers naar ¼ Finale om de KNVB beker.

Gepubliceerd: Maandag 01 april 2019 15:42

Grasshoppers naar ¼ Finale om de KNVB beker.

HOOFDDORP- Grasshoppers in de 1/8 finale tegen eersteklasser in en tegen Hoofdorp. Met veel meegereisde publiek uit Hoogwoud. Wanneer je naar de wedstrijd keek deed grasshoppers niet onder voor eersteklasser Hoofddorp.

 

 

Er waren voor de mensen uit Hoogwoud veel hoogtepunten. Bijvoorbeeld een aanval over rechts door Grasshoppers en Martijn Ursem deponeert de bal even voor het strafschopgebied, waar Dave Neefjes in de mangel wordt genomen. De afvallende bal komt bij Jeroen Ursem en die weet met het hoofd Thomas Groot te lanceren, maar die krijgt geen kans voor een schot. Even later een vrije schop voor Jim Roodhof welke een gemakkelijke prooi is Voor Danny de Bruin doelman van Hoofddorp.

 

Halverwege de eerste helft een hoekschop door Jim Roodhof en bij de eerste paal kopt Dave neefjes keurig en keihard in 0-1. In de eerste helft was Grasshoppers de bovenliggende partij, maar toch waren er kansen voor de ploeg van trainer Jethro Abram. Vooral ook door goed doelmanwerk van invaller Menno Rohof , die kan terug kijken op een puike wedstrijd. “Hij staat er alleen in bij Bekerwedstrijden”, aldus Dick Knijn.


Vlak voor rust een kans voor Dave Neefjes op 0-2 zijn schot ging echter naast. Ruststand. 0-1. Na rust en iets sterker Hoofddorp. Maar Grasshoppers verdedigde goed met opnieuw een hoofdrol voor doelman Rohof.

Laat in de tweede half kreeg invaller Jasmin Ramic van Hoofddorp de bal vrij voor doelman Menno Rohof. De laatste was hier kansloos. 1-1.

Iedereen maakt zich op voor het nemen van strafschoppen. Echter in Blessuretijd kreeg Daan Stoop de bal op zijn hoofd en kwam via een klust bij invaller Nicholas Dempsey, die Thomas Groot wist te bereiken. Hij omspeelde de doelman de Bruin van Hoofddorp en scoorde 1-2. De hele reservebank vierde het feestje mee. Na afloop spraken wij met Dave Neefjes, man of the match Thomas Groot en trainer Dick knijn.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services