Live Live

Grasshoppers naar achtste finale beker

Gepubliceerd: Donderdag 28 februari 2019 08:18

Grasshoppers naar achtste finale beker

HOOGWOUD - De Grasshoppers hebben ten koste van het Hilversumse Altius de achtste finale behaald van het districtsbekertoernooi. In eigen huis was de ploeg van Dick Knijn heer en meester, 2-0.

Direct vanaf het eerste fluitsignaal was duidelijk dat Grasshoppers de toon ging zetten in deze bekerwedstrijd. Veel strijd en passie werd er op het kunstgras geëtaleerd en vooral het middenveld van de Hoogwouders was ijzersterk. Toch was het vlak voor rust dat er pas gescoord werd. Luka Vogel kopte de 1-0 binnen na vertwijfeling van de achterhoed en keeper van Altius.

Na de pauze ging Grasshoppers onverdroten voort met het dicteren van de wedstrijd en de beloning kwam al snel. Dave Neefjes wipte stijlvol de bal over de keeper voor de 2-0. Ondanks dat de bezoekers niet bij de pakken gingen neerzitten kwamen zij er niet aan te pas. Sterker nog, Grasshoppers leunde niet achterover maar bleef tot aan het einde felle strijd leveren, twee afgekeurde doelpunten ten spijt. Het mocht de pret niet drukken want de ploeg schaart zich bij de laatste 16 van het bekertoernooi en daarnaast gaat het in de competitie nu ook crescendo.

Foto: Grasshoppers

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066 of mail de redactie op redactie@weeff.nlNa afloop sprak Sport Actueel met Dave Neefjes, maker van de 2-0 voor de Grasshoppers en een zeer tevreden Dick Knijn, trainer/coach van de Grasshoppers.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services