Live Live

Grasshoppers plaatst zich voor volgende ronde bekertoernooi

Gepubliceerd: Vrijdag 16 november 2018 08:54

Grasshoppers plaatst zich voor volgende ronde bekertoernooi

HOOGWOUD - Grasshoppers uit Hoogwoud heeft donderdagavond de volgende ronde bereikt in het bekertoernooi. Op eigen veld versloeg de ploeg van Dick Knijn 2e klasser KDO met 2-1.

In de eerste 20 minuten was er weinig te merken van het klasse verschil tussen beide ploegen want Grasshoppers, spelend in de 3e klasse, speelde goed en gegroepeerd voetbal waardoor de kansen spaarzaam waren. Toch wist KDO in een goed uitgevoerde omschakeling de 0-1 te scoren. Grasshoppers was niet aangeslagen maar hadden de grootste moeite om de verdediging van de gasten uit De Kwakel te doorbreken.

Na de rust wisten de Hoogwouders snel de gelijkmaker te produceren via Thijs Kruijssen. Vanaf dat moment ontspon zich een fraaie strijd op het kunstgras en zagen de toeschouwers vlak voor tijd enkele spannende momenten. Eerst wist Shane Knijn op fraaie wijze de 2-1 aan te tekenen maar op slag van het einde veroorzaakte aanvoerder Steven de Boer een strafschop. KDO schoot deze echter knullig over en hebben De Grasshoppers de derde ronde bereikt in het bekertoernooi.

Na afloop sprak onze verslaggever met aanvoerder Steven de Boer van Grasshoppers.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services