Live Live

Gratis compost voor inwoners Koggenland

Gepubliceerd: Vrijdag 01 maart 2019 06:39

Gratis compost voor inwoners Koggenland

KOGGENLAND – Inwoners van gemeente Koggenland kunnen vrijdag 29 maart gratis compost afhalen. Dit kan die dag tussen 11.30 tot 15.30 uur op het gemeentelijke depot aan de Teding van Berkhoutweg 3 in Berkhout. Dit is het gemeentelijk depot gelegen tussen Berkhout en de provinciale weg N243.

Waar moet u op letten?

U moet een geldig legitimatiebewijs bij u hebben. Onze medewerkers kunnen hier naar vragen. Daarnaast verzoeken wij u een schep mee te nemen. Denkt u verder aan de bandenspanning en een afdekzeiltje als u met een aanhanger komt. Zonder afdekzeil wordt er geen compost meegegeven. Tractoren en vrachtwagens zijn niet toegestaan. Er is een tractor met voorlader aanwezig die de compost in uw aanhanger kan deponeren.

Landelijke compostdag

Op zaterdag 30 maart is de landelijke compostdag. U kunt die zaterdag tussen 8.00 en 15.00 uur gratis compost ophalen bij onderstaande locaties van HVC:

  • Koggenrandweg 1, 1775 RD in Middenmeer
  • Netwerk 60-62, 1446 SZ in Purmerend

Kijk voor actuele informatie op www.hvcgroep.nl of www.compostdag.nl.

Beloning voor afvalscheiding


Met deze compostactie bedanken HVC en gemeente Koggenland inwoners voor hun inspanningen om afval te scheiden. Iedere volle groene container die aan de weg wordt gezet, levert bijvoorbeeld 15 tot 20 kilo compost op.

Meer informatie

Voor meer informatie over de gemeentelijke compostactie kunt u contact opnemen met René Otter. René Otter is bereikbaar via telefoonnummer (0229) 54 84 85 of via e-mailadres r.otter@koggenland.nl.

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066 of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services