Live Live

Groen Thema in Weekend Magazine op WEEFF Radio

Gepubliceerd: Vrijdag 07 september 2018 15:00

Groen Thema in Weekend Magazine op WEEFF Radio

HOORN - Zaterdagmiddag van af 15.00 uur is het weer tijd voor het actualiteitenprogramma van WEEFF. En ook deze keer is er weer een overvolle uitzending die een groen tintje heeft gekregen. Zo gaat men spreken met Boswachter André Donker over de Markerwadden en met Astrid Manshanden over de Open Doedagen bij de Blauwe Schuit.

In Onderdijk zijn de inwoners niet blij dat ze nog steeds Wervershovers worden genoemd en geen Onderdijkers. Agnes Smit, commissielid van de politieke partij PW2010 gaat hierover praten en hoe zij denkt dat Onderdijk weer gewoon Onderdijk moet worden.

Natuurlijk is er tijd voor muziek en cultuur, In Wognum is het tijd voor de muzikale wandeling door Wognum en Agatha Koppes komt hierover praten en ook Cyntia van Tuijl van Mak Blokweer komt praten over de expositie Doorzie Doorzichtig Waterdicht bij Mak Blokweer. 

Natuurlijk zijn de columns van Joop van Diepen en Sjaak Grosthuizen ook van de partij.. Dus zaterdagmiddag de radio op WEEFF.. op de 103.9/107.1(regio Enkhuizen) .

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services