Live Live

Grote belangstelling voorTiny Houses

Gepubliceerd: Maandag 12 november 2018 17:30

Grote belangstelling voorTiny Houses

ENKHUIZEN – Begin van deze maand is de website tinyhouse-enkhuizen.nl online gegaan alsmede de promotiecampagne voor deze woonvorm. De hele maand november was gereserveerd voor inbreng van de inwoners over geschikte locaties en voor aanmeldingen van jeugd boven de 23 jaar die graag een tiny house tot hun beschikking wilden krijgen.

Nu na nog geen twee weken blijkt dat de belangstelling voor deze woonvorm overweldigend is. Meer dan tweehonderd aanmeldingen zijn er al binnen van belangstellenden voor een tiny house. Hieruit kan worden opgemaakt hoe nijpend het tekort aan geschikte woningen is voor de jongeren van Enkhuizen.

Ook is er tot nu toe al flink meegedacht over de locaties waar de tiny houses kunnen staan. De ingebrachte voorstellen gaan van de Haling tegenover Enza zaden tot het terrein bij de Oksel. Ook het open stuk grond tussen de Melkbon en Flosbeugel is ingebracht als locatie voor de tiny houses. Wethouder Struijlaart en Harry Draaisma van Welwonen wachten tot eind van deze maand nog alle reacties af om dan in december te kijken welke van de ingebrachte locaties het meest geschikt zijn en hoeveel woonunits er dan geplaatst zouden kunnen worden.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services