Live Live

Grote schoonmaakbeurt voor Paludanushof Enkhuizen

Gepubliceerd: Zaterdag 04 mei 2019 20:05

Grote schoonmaakbeurt voor Paludanushof Enkhuizen

De kade aan het Paludanushof in Enkhuizen heeft een grote schoonmaakbeurt gekregen van hun eigen bewoners. Schrobben en boenen tot alles weer spik en span was.

Elk jaar organiseert de bewonersvereniging een grote schoonmaakdag aan de kade, normaal gesproken wordt de grote schoonmaak in maart gehouden maar door de slechte weersomstandigheden was deze dit jaar verplaatst naar de eerste week van mei.

De kade aan het Paludanushof is openbaar gebied en geen eigendom van de bewoners, toch vinden de bewoners het belangrijk dat hun gezamenlijke omgeving er schoon en verzorgt uit blijft zien. Tijdens de grote schoonmaak is de groene aanslag van de tegels verwijderd en het onkruid tussen de tegels weggehaald. Ook bleek er veel hondenpoep te liggen dat nu is opgeruimd.

Ondanks dat er met stickers gewezen wordt op de opruimplicht van hondenpoep blijken er altijd nog een boel mensen te zijn die de uitwerpselen van hun trouwe viervoeters gewoon laten liggen.

Vooralsnog ziet de kader er weer netjes en aantrekkelijk uit en kunnen de schoonmaakspullen weer voor een jaar de kast in.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services