Live Live

Halloweenfair in Hem 2018

Gepubliceerd: Vrijdag 05 oktober 2018 14:33

Halloweenfair in Hem 2018

HEM - Na een geslaagde tweede editie van Halloweenfair in Hem vorig jaar, zijn de organisatoren van Halloween Hem weer volop bezig zijn met het vervolg hierop. Zij hebben de afgelopen periode veel energie gestoken in het organiseren van de derde editie van Halloweenfair in Hem op zaterdag 13e en zondag 14e oktober dit jaar.

Tijdens de fair zullen talloze activiteiten plaatsvinden, zoals een hele gezellige sfeermarkt met een grote variatie aan kramen met o.a. de lekkerste, streekgebonden, producten, beauty & wellness, sieraden & mode en huis en tuindecoratie. Voor een ieder wat wils. Zoals u van hen gewend bent zal het terrein ook dit jaar weer worden aangekleed in Halloween sfeer.
 
Voor de kinderen is er een spookhuis. Er is een workshop pompoen uithollen. Diverse Halloween spelletjes in een vernieuwd jasje. Ook de oldtimershow is dit jaar weer aanwezig op het terrein van de oude melkfabriek de Volharding in Hem. Op zaterdag Halloween by night met een show door een vuurspuwer.
 
Ook op deze avond komt zangeres Esmee Metten optreden. Esmee heeft mee gedaan met talentenjacht Rising stars en verder komt SVH uit Venhuizen met een streetdance act Kom zondagmiddag gezellig mee dansen met de Linedancers uit Venhuizen, Het koor Horen Zien en Blijven onder leiding van dirigent Frank Kok komt zingen.
 
Het koor met een breed repertoire.(oa Michael Jackson, Beatles, Acda en de Munnik, Adèle) en zingen veel nummers a capella. Voor de kinderen komt de goochelaar Jordi zijn goochelkunsten vertonen.
 
De Halloweenfair in Hem start zaterdag 13 oktober om 15.00 uur en duurt tot 21.00 uur en op zondag 14 oktober begint de fair om 11.00 uur en duurt tot 17.00 uur.
 
Halloweenfair is gratis toegankelijk en wordt gehouden in het pittoreske dorpje “Stede” Hem. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.
 
Voor meer informatie kijk op de website; http://halloween-in-hem.jouwweb.nl Navigatie Hemmerbuurt 76 1607CL Hem. Met vriendelijke groet , Wil Sijs Stichting in Hem

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services