Live Live

Halve finale zaalvoetbalbeker LIVE

Gepubliceerd: Donderdag 28 februari 2019 16:41

Halve finale zaalvoetbalbeker LIVE

WESTFRIESLAND - Naast dat de makers van "Sport Actueel"op WEEFF Radio elke week een goed beluisterd sportprogramma maken zijn ze ook regelmatig te vinden voor "een speciaaltje". Vrijdagavond 1 maart is er zo'n eentje en wat voor een! De halve finale van de Nationale Zaalvoetbalbeker tussen FC Eindhoven en het Hoornse Hovocubo zal LIVE worden uitgezonden op YouTube en op de website van WEEFF.

Vorig seizoen was de confrontatie tussen deze twee grootmachten van het zaalvoetbal nog de finale en toen trokken de Hoornaren aan het langste eind. Bekerhouder Hovocubo zal echter een zware dobber hebben aan het in bloedvorm verkerende FC Eindhoven want de ploeg van Jan Vogels is thans trotse koploper in de Eredivisie. Hovocubo kampt het hele seizoen al met personele problemen door blessures en nam deze week ook per direct afscheid van Youssef Makrou. Toch wist Hovocubo vorige week het Amsterdamse ASV/LEBO met een hele kleine selectie een ferme oorwassing te geven dus de Brabanders zijn gewaarschuwd. Verslaggever Leo Giovannangelo, de grote animator van Sport Actueel, zal afreizen naar Eindhoven om deze topwedstrijd liev te verslaan in beeld en geluid op zijn YouTube kanaal. Uiteraard zijn de reacties na afloop te zien op onze website en in het radioprogramma van aanstaande zondagmiddag.

Luister ook elke week naar Sport Actueel, zondagmiddag tussen 13:00 en 17:00 uur op WEEFF, uw eigentijdse, Westfriese Streekomroeper. Via de Ziggo kabel, in de ether op 103,9 MHz (tevens 105,8 en 107,1 MHz) en WEEFF.NL. (op onze website kunt u vinden via welke andere aanbieder u WEEFF kunt ontvangen op radio en tv)


Foto: Gerrie Meijer (www.gerriefotografie.nl)

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066 of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services