Live Live

Han Hanna uit Vietnam exposeert in gemeentehuis Stedebroec

Gepubliceerd: Dinsdag 30 juli 2019 11:14

Han Hanna uit Vietnam exposeert in gemeentehuis Stedebroec

STEDE BROEC -Vanaf maandag 5 augustus exposeert de 38-jarige Vietnamese Han Hanna met haar schilderijen en foto’s in de hal van het gemeentehuis. Zij woont zes jaar in Nederland en is net begonnen met schilderen.

Ze heeft hier geen cursussen voor gevolgd.In Vietnam is ze opgeleid als advocaat en heeft ze gewerkt op een rechtskantoor.

Passie voor kleuren
Han: “Toen ik de eerste jaren in Nederland was, zag ik dat iedereen zulke mooie schilderijen kon maken. Dat wilde ik ook graag. Ik had altijd al een passie voor kleuren. Als ik mijn cursus Nederlands heb afgerond, wil ik graag een schildercursus volgen”.

Fotografie met panorama

De foto's voor de expositie hebben het thema 'Han presentatie met Westfries panorama'. Het panorama hier doet haar denken aan haar geboorteplaats: vlak, veel velden, veel water en groen.

Meer informatie

De activiteiten van Han Hanna zijn te volgen via www.facebook.com/HannaBlogger. Daarop staan links naar andere sociale media. De foto’s en schilderijen zijn te koop. Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar: Hcreative9@gmail.com.

Wethouder Nootebos opent de expositie die tot en met 30 september te bekijken is in de hal van het gemeentehuis.

Mail de redactie voor tips en weetjes op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services