Live Live

Handbalsters SEW 2 kunnen het niet bolwerken tegen HV Kras/Volendam 1

Gepubliceerd: Woensdag 07 november 2018 13:13

Handbalsters SEW 2 kunnen het niet bolwerken tegen HV Kras/Volendam 1

WOGNUM - Het tweede team van Westfriesland SEW is in de tweede ronde van het bekertoernooi uitgeschakeld door HV KRAS/Volendam1. In een slordige wedstrijd verloren de reserves met 16-22 en kunnen zich nu volledig richten op de competitie in de Tweede Divisie.

Wie een echte bekerstrijd zou verwachten kwam bedrogen uit. Beide ploegen haalden niet het beste naar boven waardoor de wedstrijd slordig en plichtmatigoogde. Ook qua schoten was het armoede troef aan beide kanten. Het is dat Volendam een prima keepster heeft in de persoon van Ellen Overman anders was het gat bij rust minder groot, 5-10.
 
Na de pauze nam Volendam het heft iets beter in handen waardoor het gat wat groter werd, 11-19, maar SEW2 richtte zich op en kroop zoetjes aan dichterbij. Toch werd het verschil nooit minder dan vijf punten en bleek ook in deze wedstrijd dat er een aardig verschil is of je nu Eerste of Tweede Divisie in de competitie speelt.
 
SEW2 verloor uiteindelijk met 16-22 en mag zich nu volledig storten op de competitie waarin het thans een vierde plaats bezet.
 
Tekst en interviews: Leo Giovannangelo

WEEFF verslaggever Jan Burger sprak na afloop met Anneke Groot van SEW2 en Ronald van de Kamp die coach Emili Goossens verving als Coach.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services