Live Live

Haringhoppers op zoek naar deelnemers carnavalsoptocht

Gepubliceerd: Dinsdag 29 januari 2019 12:33

Haringhoppers op zoek naar deelnemers carnavalsoptocht

ENKHUIZEN – Ondanks dat de Enkhuizer Carnavalsvereniging de Haringhoppers niet meer over een eigen loods beschikken gaat de carnavalsoptocht die gepland staat op zaterdag 2 maart gewoon door. De Haringhoppers laten zich niet uit het veld slaan en zijn op zoek naar andere oplossingen.

Het grootste gedeelte van de verschillende groepen die meedoen aan de jaarlijkse optocht hebben ondertussen een eigen onderkomen gevonden om hun praalwagen te bouwen. De vereniging roept iedereen op om mee te doen aan de optocht in maart.

Bedenk een leuk en actueel onderwerp en ga gezamenlijk knutselen om er iets moois van te maken. De voorbereiding is vaak net zo leuk als het meedoen aan de optocht zelf. Alles kan en niets mag, versier je fiets en sluit aan bij de optocht of maak leuke kostuums en doe mee als een loopgroep. Bedenk het zelf en maak er een gezellig middag van.

De start van de optocht is zaterdag 2 maart om 13:00, vanaf het parkeerterrein bij Syngenta aan het Westeinde, zal de stoet via de Koepoort door het centrum van Enkhuizen lopen.

Voor meer informatie en opgave kunt u mailen naar info@deharinghoppers.nl


Foto: De Haringhoppers

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services