Live Live

Hartog wil flow vasthouden en revanche nemen op Donington Park

Gepubliceerd: Woensdag 23 mei 2018 15:30

Hartog wil flow vasthouden en revanche nemen op Donington Park

ABBEKERK - Aankomend weekend staat Team Hartog – Against Cancer aan de start in de World Supersport op Donington Park. Rob Hartog heeft iets goed te maken op het Britse circuit, na het moeilijke weekend van vorig jaar. Het doel is om de positieve flow vast te houden en ook in deze vierde race van het seizoen met WK-punten naar huis te gaan.

Rob Hartog wist in de eerste drie races van het seizoen met respectievelijk een tiende, achtste en elfde plaats WK-punten te scoren. De coureur uit Abbekerk heeft ondertussen al negentien punten verzameld en gaat met een voorsprong van vijftien punten aan de leiding in het FIM Europe Supersport Cup klassement.

Donington Park vormt het decor voor de vierde race en na afloop is het seizoen alweer halverwege. Vorig jaar kende Hartog daar het enige moeilijke weekend van 2017. Met het goede gevoel van afgelopen races hebben Hartog en zijn crew er alle vertrouwen in dat zij dit jaar ook competitief zullen zijn op Donington Park. Gezien het tijdsverschil met Engeland start de race in Nederland een uur later dan gebruikelijk, namelijk om 12.30 uur.

Rob Hartog: ‘Vorig jaar was Donington Park eigenlijk het enige weekend waar we het moeilijk hadden. Gezien de flow waar we nu in zitten, heb ik er alle vertrouwen in dat we deze keer wel goed kunnen scoren. Ik vind het wel een erg mooi en bijzonder circuit. Ik ben benieuwd wat het weekend gaat brengen. We kijken er met het team dan ook erg naar uit, om met zijn allen een mooi resultaat neer te zetten!’

De race wordt zondag uitgezonden om 23:00 uur op Eurosport 1!

Foto: Erik de Ruijter

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services