Live Live

Hauwert'65 boekt belangrijke zege in strijd handhaving

Gepubliceerd: Vrijdag 26 april 2019 09:12

Hauwert'65 boekt belangrijke zege in strijd handhaving

BLOKKER - Hauwert'65 blijft de goede reeks van wedstrijden voortzetten. Donderdagavond won de ploeg van Joep Groen met 0-1 het inhaalduel van De Blokkers die eerder was gestaakt wegens het onwel worden van een speler van de thuisploeg.

Vanaf de 12e minuut werd deze inhaalwedstrijd hervat bij een stand van 0-0 maar was het geen hoogstaande wedstrijd om naar te kijken want beide ploegen creëerde te weinig mogelijkheden. Blokkers had wel een paar kansjes gehad maar zoals het hele seizoen al het geval is ontbeert de ploeg van scheidend coach Constantijn Schouten een echte afmaker.

De ruststand werd dan ook 0-1 en wie in het tweede bedrijf zou scoren zou wel eens de wedstrijd kunnen winnen was het algemene geluid onder de toeschouwers. Na 42 minuten spelen was het dan raak. Een pass op Makram Shasthawy was welbesteed en werd onberispelijk binnen geschoten, 0-1. Vanaf dat moment was het voor De Blokkers zaak om nog meer aan te dringen en in de slotfase kwam een bal van de Wit van Blokkers nog wel op de lat maar Hauwert'65 hield de boel achterin potdicht en door deze benauwde zege is de ploeg bijna veilig gespeeld voor de 3e klasse.

Zondag 12 mei spelen beide ploegen weer. Hauwert'65 ontvangt thuis Holandia T terwijl de Blokkers op en tegen Texel spelen.

Foto: Leo Giovannangelo

Na afloop sprak Sport Actueel met Aris Ruijter van Hauwert'65. Vervolgens een teleurgestelde Constantijn Schouten, trainer/coach van De Blokkers en tot slot Joep Groen, oefenmeester van Hauwert'65.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services