Live Live

Heel Hoorn Danst

Gepubliceerd: Maandag 18 maart 2019 05:54

Heel Hoorn Danst

HOORN - Van hiphop tot latin, van kids tot veteranen, met z'n tweeën of met een groep, op 2 benen, met krukken, op je hoofd of in een stoel: de danssport in Hoorn werd tijdens twee succesvolle edities van Heel Hoorn Danst in de breedste zin vertegenwoordigd. Ook dit jaar zal het grootste dansevenement van Hoorn georganiseerd worden en wel op zondagmiddag 31 maart 2019 in Schouwburg het Park.

Niet alleen de gevestigde namen zoals Double V, Dazzling, Minh-zone, Moves, Coenstad Rollies, Alina en Koftos zullen zichzelf presenteren, maar ook de talenten in spé van de Hoornse basisscholen. Maar liefst 11 scholen zullen strijden om de felbegeerde ChaChaCup, vorig jaar gewonnen door de St. Jozefschool. ChaChaCup Hoorn is een samenwerking tussen Double V en NOC*NSF, bedoeld om leerlingen in aanraking te laten komen met bewegen op muziek. 


Zo’n 700 leerlingen uit groep 7 en 8 krijgen de kans om van een ervaren dansdocent de basis van de chachacha te leren tijdens de gymlessen op school. De beste danspaartjes mogen hun school gaan vertegenwoordigen en dansen de finale tijdens Heel Hoorn Danst. Voor enthousiaste leerlingen, ook leerlingen die geen ChaChaCup les hebben gehad, worden er speciale extra voorbereidingslessen georganiseerd op 18 en 25 maart. Meer informatie hierover is te vinden op de website.

Kaarten voor dit evenement op zondag 31 maart 2019 vanaf 14:30 uur kunt u voor €15 bestellen via www.heelhoorndanst.nl of via Schouwburg het Park.

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066 of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services