Live Live

Het Park trapt tweede deel theaterseizoen af met Tineke Schouten en Lubach

Gepubliceerd: Maandag 04 februari 2019 16:49

Het Park trapt tweede deel theaterseizoen af met Tineke Schouten en Lubach

HOORN - Na een succesvol Nationaal Theaterweekend met meer dan 2.500 bezoekers, start deze week het tweede deel van het theaterseizoen met nog 125 shows op de agenda tot eind mei. Van grote namen zoals Thomas Acda, DI-RECT en Tineke Schouten tot aan de unieke voorstelling Faulty Towers: The Dining Experience (gebaseerd op de tv-hit met John Cleese). Van gezellige familievoorstellingen en hilarische comedynights tot aan de beste tributeshows en insiderstips van onze programmeur. Wegens succes zijn er ook extra shows bijgeboekt van Arjen Lubach, Edwin Evers Band, Evita en de Ashton Brothers.

Shows voor het nieuwe seizoen in de verkoop

Geen kaarten kunnen bemachtigen voor Patrick Laureij, Daniel Arends of Bert Visscher dit seizoen? Deze shows zijn al enige tijd uitverkocht, maar wie er op tijd bij is, kan ze volgend theaterseizoen alsnog zien in Het Park. De kaartverkoop voor deze voorstellingen is inmiddels gestart. “We kunnen alvast verklappen dat OG3NE met hun nieuwe theatertour naar Hoorn komt. Daarnaast zijn we bezig met nog een aantal grote namen voor volgend seizoen.”, aldus directeur Roel Vente.

Succesvolle shows bijgeboekt

Is een show toch uitverkocht? Natuurlijk kunt u zich altijd op de wachtlijst laten plaatsen door contact op te nemen met de servicebalie. Daarnaast wordt geregeld de Facebookpagina van Het Park gebruikt om last-minute plaatsen aan te kunnen kondigen.


Foto Tineke Schouten (Roy Beusker)

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services