Live Live

Het WEEFF weerbericht - een zwaar bewolkte zaterdag

Gepubliceerd: Zaterdag 13 januari 2018 04:44

Het WEEFF weerbericht - een zwaar bewolkte zaterdag

WEST-FRIESLAND - Vandaag hebben wij te maken met een grijze dag, een dag waarop de zon vrijwel niet te zien is door de dichte wolkendek. Aan het einde van de middag is er een kleine kans dat we nog een klein glimpje van de zon te zien krijgen maar erg groot is deze niet. De middagtemperatuur loopt op naar 6 graden bij een matige wind uit het oosten tot zuidoosten. In de nacht naar zondag daalt de temperatuur naar 3 graden en breekt de bewolking wat een aanloop is naar een vrij zonnige zondag.

Zondag overdag veel zon met een middagtemperatuur van rond de 4 graden, de wind is matig en waait uit het oosten tot zuidoosten, in de avond draait deze naar het zuiden en in de nacht naar maandag naar uit zuidwesten en voert dan vochtige lucht aan.

Maandag overdag regen, en het kans soms even stevig doorregenen. De middagtemperatuur loopt op naar 6 graden bij een krachtige soms harde wind uit het zuiden tot zuidwesten. Dit weerbeeld blijven wij de hele week houden, elke dag buien met af en toe ook wat zon, een middagtemperatuur schommelt tussen de 4 en 6 graden en een vrij krachtige tot krachtige wind uit het zuidwesten later doordraaiend naar het westen. Pas in het volgend weekend lijkt de zon weer wat meer ruimte te gaan krijgen.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services