Live Live

Het WEEFF weerbericht - wederom een grijze dag in West-Friesland

Gepubliceerd: Vrijdag 12 januari 2018 05:30

Het WEEFF weerbericht - wederom een grijze dag in West-Friesland

WEST-FRIESLAND - Er staat ons weer een grijze dag te wachten, veel bewolking met lokaal ook nog eerst mist, soms dichte mist, die maar langzaam wil oplossen. In gebieden met mist komt de temperatuur niet veel hoger dan een graad of 3, elders 5 graden. De wind is zwak, 2Bft, en waait uit het noorden. Uit de aanwezige bewolking kan soms wat lichte motregen vallen maar veel zal het niet zijn. In de nacht naar zaterdag daalt het kwik amper en draait de wind van noord naar het oosten tot zuidoosten.

Het weekend kent twee gezichten, zaterdag nog steeds veel bewolking en 5 graden bij een vrij matige oostelijke tot zuidoostelijke wind, op zondag is er ruimte voor de zon en draait de wind door naar het zuiden en wordt het maximaal 4 graden. In de avond draait de wind naar het zuidoosten en is dan tevens de opmaat voor een week met herfstachtig weer.

Vanaf maandag lijkt het eerder herfst dan winter, regen, soms veel wind staat ons te wachten, vooral maandag en dinsdag kan het lokaal even flink doorplensen en zal ook de wind flink aantrekken naar soms hard, 7Bft.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services