Live Live

Het WEEFF weerbericht met eerst nog zon later meer bewolking

Gepubliceerd: Woensdag 26 december 2018 06:04

Het WEEFF weerbericht met eerst nog zon later meer bewolking

WESTFRIESLAND - is het droog met wolkenvelden, maar vooral in de loop van de dag toch ook wel wat zonneschijn. Het wordt circa 7 graden en de wind is zwak tot matig uit het zuidwesten.

Donderdag is het droog en wisselend bewolkt. In de zuidwestelijke helft van het land schijnt de zon waarschijnlijk vaker dan in het noorden en oosten. Het wordt circa 6 graden bij een matige zuidwestenwind.

Ook vrijdag blijft het droog. Er is veel bewolking en vooral in de zuidelijke helft ook af en toe zon. Ook aan zee kan de zon af en toe doorbreken. Het wordt een graad of 7 en de zwakke tot matige wind waait uit het zuidwesten tot westen.

In het weekend is het bewolkt en zacht. Mogelijk valt af en toe een klein beetje regen, maar veel zal het niet voorstellen. De middagtemperatuur ligt rond 9 graden en in de nachten wordt het niet kouder dan een graad of 4. Normaal wordt het eind december 4-6 graden overdag en is het rond het vriespunt in de nachten.

Ook de jaarwisseling ziet er zacht uit met op overdag 8-10 graden en rond middernacht een graad of 6. Er is kans op een beetje (mot)regen, maar de kans op droog weer is groter.

Afbeelding: NH Weer

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services