Live Live

Het WEEFF weerbericht met vandaag afscheid nemen van het zomerse weer

Gepubliceerd: Woensdag 17 oktober 2018 05:09

Het WEEFF weerbericht met vandaag afscheid nemen van het zomerse weer

WESTFRIESLAND - Nog even genieten vandaag van het mooie nazomerse weertype. De middagtemperatuur gaat weer richting de 20 graden maar veel warmer gaat het niet worden. Er is ook wat meer bewolking maar nog wel genoeg ruimte voor de zon. De wind is zwak tot vrij matig en waait uit het zuiden, in de nacht naar donderdag draait deze naar het noordoosten.

Donderdag is het met de noordoostelijke wind een stuk frisser dan de afgelopen dagen, met 16 graden in de middag is het wel gedaan ook de nachttemperaturen gaan flink onderuit naar rond de 8 graden. Wel is er nog steeds flink wat ruimte voor de zon ondanks de aanwezige bewolking.

Vrijdag is de koudste dag van de week met 14 graden maar wel meer zon dan vandaag en morgen. Het weekend verloopt rustig, overdag 15 graden in de nachten een graad of 8 en een meest zwakke tot matige wind uit het westen tot zuidwesten.

Na het weekend gaat de temperatuur nog wat meer naar beneden naar overdag zo rond de 12 á 13 graden en in de nachten naar een graad of 6.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services