Live Live

Het WEEFF weerbericht met vandaag bewolking, later onstuimig en wat regen

Gepubliceerd: Zaterdag 29 december 2018 06:06

Het WEEFF weerbericht met vandaag bewolking, later onstuimig en wat regen

WESTFRIESLAND - Vandaag verloopt grijs met dikwijls enige (mot)regen. De temperatuur stijgt naar een graad of 10 en de zuidwestenwind, ruimend naar west, trekt boven land aan tot vrij krachtig. Aan de kust en op het IJsselmeer komt een krachtige tot harde wind te staan.

Morgen blijven we te maken houden met veel wolkenvelden. Bij een meest matige westenwind is het niet zo onstuimig als op zaterdag. De ochtend verloopt droog met lokaal een glimp van de zon. In de middag neemt in het westen de kans op een klein beetje regen toe en in de avond kan het in het hele land zo nu en dan licht (mot)regenen. Het wordt 8-9 graden.

Maandag wordt op de meeste plaatsen een grijze, droge dag. Mogelijk valt in het oosten zeer lokaal een beetje motregen. In de middag kan lokaal de zon even doorbreken. Het wordt 9 graden in het noordoosten en oosten en (ruim) 10 graden in het zuiden en westen.

In de avond zijn wolkenvelden en enkele lokale opklaringen. Tijdens de jaarwisseling is het droog met 6-7 graden en niet veel wind. In het binnenland staat een zwakke zuidwestenwind en kan door het afsteken van vuurwerk mist ontstaan. In de kustgebieden is de wind meer westelijk en matig van kracht.

De dagen daarna zijn er vrij veel wolkenvelden en schijnt soms even de zon. Er is slechts een kleine kans op een klein beetje regen. De eerste dagen van het nieuwe jaar verlopen zacht met 7-9 graden. Later in de week wordt het wat kouder en vrijdag en zaterdag wordt het 3 graden in het oosten tot 6 graden aan zee. ’s Nachts kan het een graadje vriezen. De zon laat zich wat vaker zien, maar in het weekend neemt de bewolking toe en stijgt de kans op regen. De temperatuur gaat dan iets omhoog.(Weeronline)

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services