Live Live

Het WEEFF weerbericht met vandaag bewolkt, grijs en druilerig weer met af en toe wat zon

Gepubliceerd: Maandag 03 december 2018 05:01

Het WEEFF weerbericht met vandaag bewolkt, grijs en druilerig weer met af en toe wat zon

WESTFRIESLAND - Vandaag is er weer meer kans op enkele buien. De temperatuur blijft hoog: 10 tot 12 graden. In de middag is het wat droger met lokaal wat lichte regen of een bui, maar ook een paar opklaringen. Maximum 11 tot 13 graden.

Dinsdag is het prima weer met flinke zonnige perioden en enkele stapelwolken. De meeste zon is weggelegd voor het noorden. In het zuiden komen meer wolkenvelden voor. Dinsdagochtend is nog kans op enkele buien, maar ’s middags wordt het vanuit het noordwesten droog.

Met maxima van 9 graden in het noorden tot 11 in het zuiden is het beduidend minder zacht dan de voorgaande dagen. Toch blijft het hiermee veel zachter dan normaal. Temperaturen van 6-7 graden zijn begin december gebruikelijk. De noordwestenwind is zwak tot matig.

Woensdag is het alweer gedaan met het vrij zonnige weer. Al vroeg in de ochtend neemt vanuit het zuidwesten de bewolking toe en breidt een gebied met lichte regen en motregen zich over het land uit. De middag verloopt grijs en druilerig. De zuiden- tot zuidwestenwind voert zachte lucht naar ons land. De middagtemperatuur komt uit op 10-13 graden.(weeronline)

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services