Live Live

Het WEEFF weerbericht met vandaag een enkele bui maar ook zon

Gepubliceerd: Woensdag 05 december 2018 05:18

Het WEEFF weerbericht met vandaag een enkele bui maar ook zon

WESTFRIESLAND - Vandaag hebben wij te maken met vrij veel bewolking maar toch is er zo nu en dan ook wat ruimte voor de zon, uit de bewolking kan een enkel spatje regen vallen maar grote hoeveelheden zullen dit niet zijn, dat is voor later deze week. De middagtemperatuur loopt op naar rond de 8 graden, een normale temperatuur voor 5 december. In de nacht naar donderdag vallen er enkele buien en gaat de temperatuur omhoog richting de 10 graden.

Donderdag een copie van vandaag, veel bewolking soms wat motregen en een matige wind uit het westen/zuidwesten. Alleen de middagtemperatuur ligt een stuk hoger met 12 graden. In de nacht naar vrijdag komt een front met veel wind en regen onze kant op en daalt de temperatuur vrijwel niet.

Vrijdag een dag om snel te vergeten wat het weer betreft, veel wind, gemiddeld 6Bft maar aan open water 7Bft. waaiend uit het westen/zuidwesten. Lokaal kan er tot 17mm regen gaan vallen en de middagtemperatuur loopt op naar een graad of 12.

Ook in het weekend vallen er geregeld enkele buien, is er wel meer ruimte voor de zon en met 9 graden op zaterdag en 8 graden op zondag is het wat de temperatuur betreft ook wel gedaan. De wind blijft vrij krachtig tot krachtig en waait uit het westen op zondag uit het noordwesten.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services