Live Live

Het WEEFF weerbericht met vandaag een stralend zonnigge zondag

Gepubliceerd: Zondag 18 november 2018 05:53

Het WEEFF weerbericht met vandaag een stralend zonnigge zondag

WESTFRIESLAND - Vandaag is het zonnig. Aan het einde van de middag drijven er vanuit het noordoosten wolkenvelden binnen. Het wordt maximaal 7 graden en de wind is matig uit het noordoosten. Na het weekeinde meer bewolking en gedurende enkele dagen nog wat lagere temperaturen. De neerslagkansen nemen iets toe.

Maandag trekken wolkenvelden over het land. Tussendoor zijn er zonnige momenten. Uit de bewolking kan een spat (mot)regen vallen. De Wadden maken kans op een bui. Het wordt 5 graden in de Limburgse heuvels en 8 aan zee. De noordoostenwind is matig in het binnenland en (vrij) krachtig in de kustprovincies. Daardoor voelt het guur aan en ligt de gevoelstemperatuur rond of iets boven het vriespunt.

Dinsdag wordt een koude herfstdag. De noordoostenwind wordt matig tot vrij krachtig in het binnenland en krachtig aan zee, 4-6 Bft. Op de Wadden waait het zelfs hard, windkracht 7. De bewolking overheerst en hier en daar valt een spat regen. Soms breekt de zon even door. Het wordt 4 à 5 graden, maar de wind maakt het ronduit waterkoud en veroorzaakt gevoelstemperaturen rond -2 graden. Vanaf de avond neemt de kans op een vlokje smeltende sneeuw toe.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services